EvenemangABBA Allsång

Datum / Tid

Onsdag 5 jul 2017
19:30

Dörrarna öppnas

18:15

Plats

Parksnäckan

Biljetter

Köp biljett

ABBA Allsång

Kulturhjältarna och Brink & Berger presenterar:

Populär tradition i Parksnäckan. ABBA-Allsång för åttonde året i rad!

1977 skrev Björn och Benny bl a: ”Thank you for the music” och ”Take a chance on me”. I sommar 40 år senare får vi alla sjunga med i dessa och många andra sköna och häftiga ABBA-låtar.

Välkomna till en inkluderande kväll där alla är ”stars” både i publiken och på scenen.

I år är Sveriges Radio P4 Uppland med igen med Christer Engqvist som konferencier och som allsångsledare ser vi som vanligt uppsalaprofilen Anna-Karin ”ako” Nytell Oldeberg som varit med alla åtta åren.

Denna sommar gästas även Allsången av sångerskan och låtskrivaren Ida Wiklund. Ida är upplänningen som under senaste året varit utmanare på svensktoppen och artist hos Lotta på Liseberg. Hennes singel ”Mellan dröm och verklighet” har roterat fantastiska 24 veckor på P4 och peakade som A-rotation under 8 veckor. Hon är nu aktuell med hennes nya singel "Ge mig luft & ge mig vingar".

Bandet MANTIX, som garanterat kommer svänga, består av Ulf Holmberg, Arvid Nerdal, Kjell Haraldsson, Göran Holmberg och Putte Saavedra. Allsångskör är Akodemiska kören.

Missa inte denna sommar-happening då du får sjunga dig hes i ABBAfavoriterna!!

Dela evenemanget

Om Parksnäckan

Parksnäckan är Uppsalas egen sommarscen. Belägen i Uppsala Stadsträdgård vid Fyrisån. Evenemang bedrivs perioden maj till september.

I samband med evenemang på Parksnäckan finns det servering. Vid kvällsprogrammen finns även alkohol och mat tillgängligt.

Parksnäckan är en sommaridyll där mängder av artister har uppträtt genom åren sedan starten 1967. Uppsala kommun äger anläggningen men Kulturhjältarna driver scenen på uppdrag av kulturnämnden sen ett par år tillbaka.

Kvällsprogrammen presenteras av Kulturhjältarna och Brink & Berger

» Läs mer om Parksnäckan

Kommande evenemang