EvenemangElvis i Parksnäckan (gäst Doug Seegers)

Datum / Tid

Onsdag 16 aug 2017
19:00

Dörrarna öppnas

17:45

Plats

Parksnäckan

Biljetter

Köp biljett

Elvis i Parksnäckan (gäst Doug Seegers)

För 15:e året på raken! Elvis i Parksnäckan!
Elvis Presley 40th Anniversary (1977-2017)

Gästartist: Doug Seegers

Plats: Parksnäckan, Uppsala Stadsträdgård
Datum: 16 augusti kl 19.00
Biljett: 100 kr

Huvudvärd: Attendo Uppsala

Det är det 15:e året som vi hyllar Elvis i Parksnäckan och det sker på exakt det datum som Kungen alltför tidigt gick bort.

Detta speciella år innebär 3 fantastiska nyheter:


1. Entrépriset är löjligt låga 100 kr. Stort tack och bock till kvällens huvudvärd Attendo Uppsala som med sitt stöd möjliggör ett lågt biljettpris.

2. Hela bandet är på plats! Kvartetten utökas med Andreas Hellkvist på Hammondorgel, Nicke Widén på Pedal steel guitar, dobro, banjo samt Arvid Nerdal på piano.

3. Årets gästartist är ingen mindre än Doug Seegers som är aktuell med en hyllningsplatta till Hank Williams. Eftersom Hank också var Elvis stora idol gör Doug och bandet en djupdykning i de Williams-låtar som Elvis spelade in.

Elvis i Parksnäckan leds som vanligt av Elvisentusiasten Kent Wennman. Kent har också haft egna radioprogram om Elvis i Sveriges Radio och brukar kallas Uppsalas största Elviskännare. Det blir som vanligt musik från Elvis 3 decennier och en uppfriskande blandning av stora hits och obskyra doldisar. En helkväll med svängiga och energiska låtar framförda med passion och kärlek, kryddad med en och annan anekdot.

 

 

Mer info om Attendo Uppsala:

Attendo Sandelska huset är ett äldreboende i Gamla Uppsala med 54 platser. Vårt mål är att alla som bor hos oss har en meningsfull dag, har inflytande och känner trygghet. Vi har ett stort utbud av aktiviteter i stort och smått, vi har även en IT-teknik profil.

Följ vår vardag på bloggen: www.sandelskahuset.com


Attendo Topelius är ett livsstilsboende med konceptet sport och spa. Hälsobegreppet genomsyrar verksamheten och det finns tillgång till både träningssal och spaavdelning. Hos oss är det viktigt med välmående i både kropp och sinne vilket speglas i de dagliga aktiviteterna. Ni hittar oss på hemsidan www.attendo.se/topelius eller på vår facebook-sida Attendo Topelius Sport&Spa


Attendo Fortuna-Onnela är ett äldreboende för finskspråkiga äldre med inriktning utevistelse och trädgård. Här är utomhusaktiviteter ett givet inslag i vardagen alla dagar i veckan. Vi tar även till vara på både finska och svenska traditioner genom aktiviteter, måltider och högtider.
Attendo Kundval Hemtjänst hjälper dig med allt ifrån serviceinsatser till personlig omsorg och avancerad hemsjukvård i hela Uppsala. Vi erbjuder även hushållsnära tjänster med RUT-avdrag. På alla 4 enheter finns demensstödjare med särskild utbildning i demensvård


www.attendo.se

Dela evenemanget

Om Parksnäckan

Parksnäckan är Uppsalas egen sommarscen. Belägen i Uppsala Stadsträdgård vid Fyrisån. Evenemang bedrivs perioden maj till september.

I samband med evenemang på Parksnäckan finns det servering. Vid kvällsprogrammen finns även alkohol och mat tillgängligt.

Parksnäckan är en sommaridyll där mängder av artister har uppträtt genom åren sedan starten 1967. Uppsala kommun äger anläggningen men Kulturhjältarna driver scenen på uppdrag av kulturnämnden sen ett par år tillbaka.

Kvällsprogrammen presenteras av Kulturhjältarna och Brink & Berger

» Läs mer om Parksnäckan

Kommande evenemang