EvenemangLisa Miskovsky

Datum / Tid

Torsdag 20 jul 2017
19:30

Dörrarna öppnas

18:15

Plats

Parksnäckan

Biljetter

Köp biljett

Lisa Miskovsky

Är det någon artist som inte behöver någon vidare presentation så är det väl egentligen Lisa Miskovsky. Med drygt 200 000 sålda album i bagaget och som en av Sveriges flitigast turnerande artister är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare. Lisa har sålt guld och platinaskivor, toppat albumlistor och mottagit fem Rockbjörnar, otaliga grammisnomineringar och vunnit två Grammis. Senaste plattan "Umeå" släpptes hösten 2013.

Lisa har senaste tiden valt att spela mer avskalat. Hon har letat efter ett intimare uttryck där publiken tillåts komma närmare, eller kanske mer där Lisa kommer närmare publiken. 20 juli besöker hon Parksnäckan för första gången. Med sig har hon sina tajta och samspelta musiker Pelle Ekerstam, gitarr och Kalle Lundin, klaviatur.

 

Dela evenemanget

Om Parksnäckan

Parksnäckan är Uppsalas egen sommarscen. Belägen i Uppsala Stadsträdgård vid Fyrisån. Evenemang bedrivs perioden maj till september.

I samband med evenemang på Parksnäckan finns det servering. Vid kvällsprogrammen finns även alkohol och mat tillgängligt.

Parksnäckan är en sommaridyll där mängder av artister har uppträtt genom åren sedan starten 1967. Uppsala kommun äger anläggningen men Kulturhjältarna driver scenen på uppdrag av kulturnämnden sen ett par år tillbaka.

Kvällsprogrammen presenteras av Kulturhjältarna och Brink & Berger

» Läs mer om Parksnäckan

Kommande evenemang