EvenemangMagnus Carlson

Datum / Tid

Fredag 1 sep 2017
19:00

Dörrarna öppnas

17:45

Plats

Parksnäckan

Biljetter

Köp biljett

Magnus Carlson

I början av februari släpptes Magnus Carlsons nya soloalbum "Den långa vägen hem" som rosades i media och gick rakt in på Topplistans förstaplats. I anslutning till albumreleasen påbörjade Magnus en omfattande, totalt utsåld, klubbturné runt om i Sverige. Nu är det äntligen klart att det även blir en sommarturné!

I början av februari släpptes Magnus Carlsons nya soloalbum "Den långa vägen hem" som rosades i media; "En enda lång hyllning till soulmusiken som spelades på 60-talets nordengelska klubbar", tyckte DN, "Magnus Carlson visar soulen vördnad" skrev Aftonbladet och "En smittande, skön soulfest" fortsatte GP – alla gav betyget 4. Albumet gick rakt in på Topplistans förstaplats.

I anslutning till releasen begav sig Magnus ut på en klubbturné med totalt utsålda konserter i bagaget, däribland fyra kvällar i Stockholm och två i Göteborg, Helsingborg samt Eskilstuna. Alla som har velat gå på klubbturnén men inte fått tag på en biljett eftersom intresset har varit så stort kan gläjas av nyheten: Det blir en sommarturné för Magnus och hans sjumannaband!

– Efter vårens utsålda och underbart roliga klubbturné och den stora framgången med albumet ser jag verkligen fram emot att få resa runt i sommar-Sverige med mitt fantastiska band. Vi kommer precis som under våren att spela låtar från mina soloplattor och från "Så mycket bättre". Detta är mitt bästa och roligaste musikår någonsin. Det blir souligt dansanta och förhoppningsvis även tänkvärda konserter. Välkomna! hälsar Magnus Carlson.

 

Förband: Trummor & Orgel

Trummor & Orgel har ägnat stora delar av våren och sommaren åt intensivt studioarbete, men den 1 september tar de en välförtjänt paus från inspelningarna och förbandar en av sina favoritartister på Parksnäckan. Detta blir första chansen för Uppsalapubliken att smaka på nytt material, hämtat från kommande skiva som släpps våren 2018, och enda planerade tillfället att se duon live i staden under hösten 2017.

Dela evenemanget

Om Parksnäckan

Parksnäckan är Uppsalas egen sommarscen. Belägen i Uppsala Stadsträdgård vid Fyrisån. Evenemang bedrivs perioden maj till september.

I samband med evenemang på Parksnäckan finns det servering. Vid kvällsprogrammen finns även alkohol och mat tillgängligt.

Parksnäckan är en sommaridyll där mängder av artister har uppträtt genom åren sedan starten 1967. Uppsala kommun äger anläggningen men Kulturhjältarna driver scenen på uppdrag av kulturnämnden sen ett par år tillbaka.

Kvällsprogrammen presenteras av Kulturhjältarna och Brink & Berger

» Läs mer om Parksnäckan

Kommande evenemang