EvenemangSångpiraterna

Datum / Tid

Onsdag 5 jul 2017
14:00

Dörrarna öppnas

13:00

Plats

Parksnäckan

Sångpiraterna

Sommarkul med många roliga aktiviteter och scenshow för hela familjen! Området öppnar kl 13 och stänger kl 15. 

Scenshow på stora scenen, börjar alltid kl 14. Fri entré!

Ingår i fri entré: 
Scenprogram (läs mer om scenprogrammet nedan), burkkastning, sagobuss, pysselhörna, hoppborg, hästskokastning, instrumentstuga, krama Parksnäckans ekorre, kasta boll mm

Dessutom mot avgift: 
Ponnyridning, ansiktsmålning, fiskdamm, chokladhjul, lotteri.

Special Guest på Barnens Parksommar 5 juli:
Barnzumba med Lisa Livsey

SRS - Svenska Sjöräddningssällskapet
Frivilliga sjöräddare från Svenska Sjöräddningssällskapet kommer ner med deras nya Rescue Runner, Rescue ICA och deras stationsbil. På plats kommer de prata och berätta om deras verksamhet och vad man skall tänka på när man är ute och åker båt och/eller badar i sommar. 

Cafe Gula Villan har öppet kl 10-18.


Scenprogram kl 14:  Sångpiraterna

I detta varma och glada musikprogram får barnen följa med sångpiraterna Ako och Grosse som med hjälp av sånger, rörelser och instrument besöker olika länder. Varje resa har sina nya toner. Och barnen får både lyssna och sjunga med!

Medverkande: Anna-Karin ”ako” Nytell Oldeberg och Grosse Grotherus.


Sommaren 2017 är det fri entré på alla Barnens Parksommar! Detta sker med generöst stöd av våra huvudvärdar HSB Uppsala och Länsförsäkringar. Barnens Parksommar stöds också av Musik i Uppland och Kulturnämnden

 

Dela evenemanget

Om Parksnäckan

Parksnäckan är Uppsalas egen sommarscen. Belägen i Uppsala Stadsträdgård vid Fyrisån. Evenemang bedrivs perioden maj till september.

I samband med evenemang på Parksnäckan finns det servering. Vid kvällsprogrammen finns även alkohol och mat tillgängligt.

Parksnäckan är en sommaridyll där mängder av artister har uppträtt genom åren sedan starten 1967. Uppsala kommun äger anläggningen men Kulturhjältarna driver scenen på uppdrag av kulturnämnden sen ett par år tillbaka.

Kvällsprogrammen presenteras av Kulturhjältarna och Brink & Berger

» Läs mer om Parksnäckan

Kommande evenemang