EvenemangUppsala Summer Cinema

Datum / Tid

Tisdag 8 aug 2017

Dörrarna öppnas

Plats

Parksnäckan

Uppsala Summer Cinema

UPPSALA SUMMER CINEMA - gratis utebio för alla!

Tisdagen den 8 augusti anordnas det en utebio på Parksnäckan.

Vi kommer att visa två filmer och den första filmen är:

"SING": - I Sing träffar vi Buster Moon, en evigt optimistisk koala som ska anordna världens största sångtävling för att rädda sin konkurshotade teater. Vi möter också Rosita, en utarbetad och undervärderad mamma till 25 griskultingar som förtvivlat gärna vill släppa lös sin inre diva, och Johnny, en ung gangstergorilla som inte vill följa sin familjs kriminella bana. (Barntillåten) Filmen börjar 15.00, insläpp 14.15.

Och den andra filmen är:

"MÅSTE GITT": - I Måste gitt följer vi Metin, en ung man i en av Stockholms förorter där oskrivna lagar gäller och de egna domstolarna alltid har sista ordet. Det udda med den här shurdan (=killen!) är att han skriver dagbok om allt han ser och gör - alla namn och platser dokumenteras i minsta detalj. När dagboken en dag försvinner blir Metins liv knas och aldrig detsamma igen. (Från 11 år) Filmen börjar 19.00, insläpp 18.15.

Alkohol- och drogfritt.

Arrangeras av Uppsala fritidsgårdar från Uppsala kommun

Dela evenemanget

Om Parksnäckan

Parksnäckan är Uppsalas egen sommarscen. Belägen i Uppsala Stadsträdgård vid Fyrisån. Evenemang bedrivs perioden maj till september.

I samband med evenemang på Parksnäckan finns det servering. Vid kvällsprogrammen finns även alkohol och mat tillgängligt.

Parksnäckan är en sommaridyll där mängder av artister har uppträtt genom åren sedan starten 1967. Uppsala kommun äger anläggningen men Kulturhjältarna driver scenen på uppdrag av kulturnämnden sen ett par år tillbaka.

Kvällsprogrammen presenteras av Kulturhjältarna och Brink & Berger

» Läs mer om Parksnäckan

Kommande evenemang