EvenemangVarför finns jag?

Datum / Tid

Onsdag 26 jul 2017
14:00

Dörrarna öppnas

13:00

Plats

Parksnäckan

Varför finns jag?

Sommarkul med många roliga aktiviteter och scenshow för hela familjen! Området öppnar kl 13 och stänger kl 15.
Scenshow på stora scenen, börjar alltid kl 14. Fri entré!

Ingår i fri entré:
Scenprogram (läs mer om scenprogrammet nedan), burkkastning, sagobuss, pysselhörna, hoppborg, hästskokastning, instrumentstuga, krama Parksnäckans ekorre, kasta boll mm

Dessutom mot avgift:
Ponnyridning, ansiktsmålning, fiskdamm, chokladhjul, lotteri.

Special Guest på Barnens Parksommar 26 juli: Barnzumba med Lisa Livsey samt Titta en ambulans! Ambulanssjukvården i Uppsala kommer på besök.

Cafe Gula Villan har öppet kl 10-18.

Scenprogram kl 14: VARFÖR FINNS JAG

I föreställningen Varför finns jag? får vi möta ett barn och dess mamma som letar sig fram bland frågor och svar för att finna förståelse kring livets stora gåta – Varför finns jag?

Föreställningen kastar sig med lekfullhet mellan myter och biologi, vardaglighet och action, fantasier och ren high tech. Med humor och lyhördhet försöker den fånga något av allt det som kan rymmas i berättelsen om hur ett barn blir till. Föreställningen bygger på boken med samma namn, skriven av Karin Salmson och illustrerad av Lina Sandquist.


Sommaren 2017 är det fri entré på alla Barnens Parksommar!
Detta sker med generöst stöd av våra huvudvärdar HSB Uppsala och Länsförsäkringar
Barnens Parksommar stöds också av Musik i Uppland och Kulturnämnden

Dela evenemanget

Om Parksnäckan

Parksnäckan är Uppsalas egen sommarscen. Belägen i Uppsala Stadsträdgård vid Fyrisån. Evenemang bedrivs perioden maj till september.

I samband med evenemang på Parksnäckan finns det servering. Vid kvällsprogrammen finns även alkohol och mat tillgängligt.

Parksnäckan är en sommaridyll där mängder av artister har uppträtt genom åren sedan starten 1967. Uppsala kommun äger anläggningen men Kulturhjältarna driver scenen på uppdrag av kulturnämnden sen ett par år tillbaka.

Kvällsprogrammen presenteras av Kulturhjältarna och Brink & Berger

» Läs mer om Parksnäckan

Kommande evenemang