EvenemangVästkusteffekten - Stand-up med värme

Datum / Tid

Lördag 19 aug 2017
19:00

Dörrarna öppnas

17:45

Plats

Parksnäckan

Biljetter

Köp biljett

Västkusteffekten - Stand-up med värme

Mikael Tornving, Patrik Larsson, Ann Westin, Anna Blomberg och Henrik Hjelt. Hustrubadur: Henrik Olsson.

För andra året i rad stiftar vi bekantskap med komikerturnén Västkusteffekten: fem av Sveriges mest välkända komiker slår sig samman och åker på turné.

Förra årets kärntrupp Mikael Tornving, Anna Blomberg och Patrik Larsson tar detta år med sig Sveriges roligaste kvinna Ann Westin och dessutom Sveriges gladaste man Henrik Hjelt. Henrik gör för övrigt debut som ståuppkomiker i turnésammanhang.

Västkusteffekten är fem vänner som gillar varandra både utanför och på scen, även om Hjelts och Tornvings kärlek kan framstå som något brysk ibland, och således kommer komikerna även uppträda både var för sig och tillsammans. När Ann Westin står på scenen går ingen säker och Anna Blombergs karaktärer gör sitt bästa för att prata förstånd i övriga medverkande. 

”Så klart man vill åka runt på västkusten med ett sånt kul gäng!” säger Anna Blomberg. ”Vi hade enormt roligt förra året och en härlig sammanhållning i gänget.” 

”Fantastiskt kul!” säger Henrik Hjelts fru angående att Henrik ska vara bortrest med Västkusteffekten.

19 augusti gör turnén en avstickare till Uppsala och landar då på Parksnäckan.

Med på turnén följer även Västkusteffektens egen hustrubadur, Henrik Olsson, som när han får en syl i vädret bjuder på musikalisk underhållning. 

Dela evenemanget

Om Parksnäckan

Parksnäckan är Uppsalas egen sommarscen. Belägen i Uppsala Stadsträdgård vid Fyrisån. Evenemang bedrivs perioden maj till september.

I samband med evenemang på Parksnäckan finns det servering. Vid kvällsprogrammen finns även alkohol och mat tillgängligt.

Parksnäckan är en sommaridyll där mängder av artister har uppträtt genom åren sedan starten 1967. Uppsala kommun äger anläggningen men Kulturhjältarna driver scenen på uppdrag av kulturnämnden sen ett par år tillbaka.

Kvällsprogrammen presenteras av Kulturhjältarna och Brink & Berger

» Läs mer om Parksnäckan

Kommande evenemang